Rent Point Albania

@rentpointalbania

Me një flotë moderne dhe konkuruese ne treg, ne jemi prezent në Rinas Tirana International Airport dhe në Qënder të Tiranës.
Shërbimet tona përfshijne: Makina me qera,makina me qira me shofer, shërbim TAXI me automjete premium/VIP, qera afatgjate, manaxhim flote, makina me qera 4x4, makina me qera 7 vende, makina me qera te lira, makina me qera ekonomike, makina me qera lluksoze etj.


+355695875689
www.rentpoint.al
Tiranë

Anëtar prej 05/2018

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes