KMG MAN KOSOVA L.L.C

@kmgmankosoval.l.c

KMG Kosova L.L.C njihet si importues zyrtar i Brendit të Kamionëve dhe Autobusëve të prodhuesit gjerman MAN dhe importues zyrtar i Brendit Anglez JCB.
KMG Kosova L.L.C merret me shitjen e Kamionëve dhe Autobusëve MAN të rinjë dhe të përdorura, mirëmbajtjen e tyre në periudhën gjatë dhe pas garancisë si dhe shitjen e pjesëve origjinale MAN.
KMG Kosova L.L.C poashtu merret me shitjen e produkteve JCB, mirëmbajtjen e tyre gjatë dhe pas garancisë si dhe shitjen e pjesëve origjinale JCB.


+38349443332
www.kmg-ks.com
Prishtinë

Anëtar prej 12/2018

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes