Disa nga veturat më të bukura të prezantuara ne Frankfurt Auto Show 2017 (Foto)


Disa nga veturat më të bukura të prezantuara ne Frankfurt Auto Show 2017 (Foto)

Frankfurt Auto Show 2017 ka hapur dyert me disa koncepte të veturave elektrike të së ardhmes, vetura pa shoferë si dhe super vetura. Më poshtë i mund t'i shihni disa nga modelet.

Koncepti BMW i5

Koncepti BMW i5

Mercedes Project One

Mercedes project one

Koncepti BMW x7

Versioni elektrik Mini

Vetura pa shofer Renault Symbioz

Koncepti SUV nga Tyota

Audi Aicon pa pedale dhe pa timon

VW ID Cross vetura elektrike

KIA Proceed modeli qe do të vie vitin e ardhshëm

Porsche Cayenne Turbo dhe modeli S

Land Rover Discoverz SVX

Shpërndaje: