Një mbushës i Tesla merr flakë në New Jersey


Një mbushës i Tesla merr flakë në New Jersey

Një stacion mbushjeje i kompanisë së mirënjohur të veturave elektrike ‘Tesla’ ka marrë flakë për arsye të panjohura derisa kompania po vazhdon hetimet për të gjetur shkakun e zjarrit.

Flaka doli nga një mbushës në shitoret e Wawa që gjenden në Pasripanny të New Jersey, i cili është një vend i përshtatshëm dhe është mbushur me pompa të derivateve që kanë bërë partneritet me prodhuesin e veturave elektrike-n për t’u pajisur me stacione dhe mbushës elektrikë. Kjo nuk është hera e parë që zjarri përfshin një mbushës të Tesla-s.

Më parë gjatë muajit Qershor, një veturë Tesla Model S mori flakë për arsye të panjohura në Antwerp të Beligjikës derisa ishte duke u mbushur në stacion mbushjeje.

Shpërndaje:

Veturat në shitje