Policia Abu Dhabi pajiset me 8 motoçikleta Ducati Panigale V4R


Policia Abu Dhabi pajiset me 8 motoçikleta Ducati Panigale V4R

Sa herë që dikush mund të mendojë se policia e Abu Dhabi e ka arritur kulmin e policisë më të kompletuar në botë, ajo sërish na befason. Më herët policia e Abu Dhabi pati i habitur të gjithë duke u pajisur me vetura shumë të fuqishme si R8s, Huracan dhe Nissan GTR, ndërsa kësaj radhe nuk bëhet fjalë për veturë, por një motoçikletë, më saktësisht 8 sosh.

Dhe jo çfarëdo motoçiklete, por hiç më pak se modelin e ‘çmendur’ Ducati Panigale V4R. Nëse modeli V4 i zakonshëm (nëse mund ta quajmë ashtu), ishte një nga motoçikletat më të fuqishme në botë, atëherë versioni R është diçka jashtë normave. 

Abu-Dhabi_Police

Shpërndaje:

Veturat në shitje