Toyota planifikon të lansojë mbi 30 automjete në 3 vitet e ardhshme


Toyota planifikon të lansojë mbi 30 automjete në 3 vitet e ardhshme

Gjatë 36 muajve të ardhshëm, Toyota është duke planifikuar të bëjë 31 njoftime për lansimin e 31 automjeteve, duke përfshirë veturat e reja dhe modelet e përmirësuara. Gjatë festës vjetore të kompanisë në Detroit, nënkryetari i shitjeve për Amerikën e Veriut, Bob Carter, njoftoi se 31 njoftime të reja do të bëhen gjatë 3 viteve të ardhshme. 

Është e mundshme që këto njoftime të mos jenë për makina të reja që s’kanë qenë në treg kurrë më parë, por me siguri do të shohim modele të ndryshme të rifreskuara të prezantuara nga Toyota dhe marka e saj luksoze Lexus. Ato do të lansojnë versionet të reja të Sedan, SUV, crossover, vetura elektrike, hibride dhe me gas.

Shpërndaje:

Veturat në shitje