15 veturat më të mira për shoferë më të moshuar


15 veturat më të mira për shoferë më të moshuar

Shoferët e automjeteve që janë më të moshuar duhet t’i kenë parasysh disa gjëra para se të vendosin të blejnë një veturë të re. A është makina e lehtë për ta vozitur për nevojat tuaja, e sidomos për t’u parkuar?

Sa e sigurt është vetura, a ka dukshmëri të mirë, sa të lehtë e ka përdorimin e klimës dhe opsioneve të ndryshme të teknologjisë brenda veturës? Duke i bërë këto pyetje, vozitësit e moshuar do ta kenë më lehtë ta kuptojnë se çfarë makine ju përshtatet më shumë.


2019 Honda Fit
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.4 nga 10 | Çmimi: $16 190 | Vlerësimi i seriozitetit: 3 nga 5

 Honda-Fit

2020 Kia Forte
Vlerësimi i përgjithshëm:  8.5 nga 10 | Çmimi: $17,790 | Vlerësimi i seriozitetit: 4 nga 5

Kia-Forte

2020 Toyota Camry
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.6 nga 10 | Çmimi: $24,295 | Vlerësimi i seriozitetit: 4 nga 5

Toyota-Camry

2020 Subaru Legacy 
Vlerësimi i përgjithshëm: 7.9 nga 10 | Çmimi: $22,745 | Vlerësimi i seriozitetit: 3 nga  5

Subaru-Legacy

2019 Buick LaCrosse 
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.3 nga 10 | Çmimi: $29,570 | Vlerësimi i seriozitetit: 4.5 nga 5

Buick-LaCrosse

2020 Lincoln Continental 
Vlerësimi i përgjithshëm: 7.5 nga 10 | Çmimi: $46,305 | Vlerësimi i seriozitetit: 3 nga 5

Lincoln-Continental

2020 Kia Soul 
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.5 nga 10 | Çmimi: $17,490 | Vlerësimi i seriozitetit: /

Kia-Soul

2020 Hyundai Kona 
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.2 nga 10 | Çmimi: $20,100 | Vlerësimi i seriozitetit: 3.5 nga 5

Hyundai-Kona

2020 Subaru Forester 
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.3 nga 10 | Çmimi: $24,495 | Vlerësimi i seriozitetit: 3.5 nga 5

Subaru-Forester

2019 Honda CR-V 
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.6 nga 10 | Çmimi: $24,450 | Vlerësimi i seriozitetit: 3.5 nga 5

Honda-CR-V

2020 Nissan Rogue 
Vlerësimi i përgjithshëm: 7.6 nga 10 | Çmimi: $25,200 | Vlerësimi i seriozitetit: 3.5 nga 5

Nissan-Rogue

2019 Toyota RAV4 Hybrid
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.4 nga 10 | Çmimi: $27,850 | Vlerësimi i seriozitetit: 4 nga 5

Toyota-RAV4-Hybrid

2020 Kia Telluride 
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.6 nga 10 | Çmimi: $31,690 | Vlerësimi i seriozitetit: 4 nga 5

Kia-Telluride

2020 Hyundai Santa Fe
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.5 nga 10 | Çmimi: $25,900 | Vlerësimi i seriozitetit: /

Santa-Fe

2020 Honda Odyssey
Vlerësimi i përgjithshëm: 8.6 nga 10 | Çmimi: $30,690 | Vlerësimi i seriozitetit: 3 nga 5

Honda-Odyssey

Kjo listë automjetesh ofron shumë tipare sigurie, monitorimi i këndit të vdekur, vërejtja për nisjen e makinave para jush në korsinë tuaj si dhe zbulimi i këmbësorëve. Po ashtu këto makina kanë shikueshmëri të mirë, dyer të mëdha për të hyrë e për të dalë nga makina si dhe opsione të lehta për t’i përdorur.

 

Shpërndaje:

Veturat në shitje