BMW 📺 2 jastek me 7coll monitora 🆕️

185 EUR
130 EUR

* Çmimi i negociueshëm
Kategoria
Pajisje zërimi dhe audi per BMW

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


BMW 📺 2 jastek me 7coll monitora 🆕️

VETËM PËR MARAKLI!
Shes 2 jastek të ulëseve të para, për BMW E30/E36/E46 dhe modele tjera, mirëpo i bëjnë edhe automjeteve tjera!

ℹ Nuk jan ato të gatshmet nga Kina, me hekra të dobëta !!!

Këto janë përpunim special i jastëkve origjinal të BMW-s, me Color monitora 7coll TFT për instalime VIDEO, TV, NAVI etj. me 2 VIDEO-KANELE!

Janë total të REJA, të pa përdoruna kurrë!
Çmimi: 250€ SETI
Pres të interesuar serioz!


Shpërndaje: