Mbushës i dyfishtë i telefonave për vetura 3.1A & Modulator FM, Bluetooth dhe pranues i telefonatave

13 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Mbushës i dyfishtë i telefonave për vetura 3.1A & Modulator FM, Bluetooth dhe pranues i telefonatave

Mbushës i dyfishtë i telefonave për vetura 3.1A & Modulator FM, Bluetooth për lëshim të muzikave nga telefoni dhe pajisjet bluetooth, kryeni telefonatat pa pasur nevojë ta prekni telefonin.

Brendi: EARLDOM

Modeli: EARLDOM M-10


Shpërndaje: