Kamera për veturë me ekran, 5.0MP Full HD, Dy kamera, me senzora dhe audio incizim

30 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Kamera për veturë me ekran, 5.0MP Full HD, Dy kamera, me senzora dhe audio incizim


Shpërndaje: