Kamera për veturë me ekran, Full HD, Tri kamera, me G-senzorë dhe audio incizim

40 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Kamera për veturë me ekran, Full HD, Tri kamera, me G-senzorë dhe audio incizim


Shpërndaje: