Pompa e dorës për të nxjerr derivatet e veturave, vajrat dhe likuidet tjera

8 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Pompa e dorës për të nxjerr derivatet e veturave, vajrat dhe likuidet tjera

Pompa e dorës për të nxjerr derivatet e veturave, vajrat dhe likuidet tjera (antifriz, shampo, aditiv blue).
Mund të përdoret edhe për fryrje të gomave me presion të ulët, topave, dyeshekëve etj.


Shpërndaje: