Vetëm 100€ • Timon Sport RAID DINO 32cm i ri.

100 EUR


Kategoria
Aksesorë të brendshëm per Tjetër

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prizren

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Vetëm 100€ • Timon Sport RAID DINO 32cm i ri.

Shes Timonin Sport 32cm te firmes se Formulla 1shit RAID DINO.

Përpunim 100% i ri me lekur has!
Me 2 folie karbon (zi dhe perhimt).

Perpunim ekstra me Shqiponjë në pllatë dukati.

Çmimi normal 350€
Shitet per vetëm 120€


Shpërndaje: