Multimedia Profesional për Automjete (1/2 çmimi).

399 EUR
200 EUR


Kategoria
Pajisje zërimi dhe audi per BMW

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prizren

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Multimedia Profesional për Automjete (1/2 çmimi).

Shes komplet Multimedia profesionale nga Zvicrra, të paperdorira, 100% te reja, me paketim.

Bëj ndrrim me Scooter ose Motorçikletë prej 125cc deri 300cc (bën edhe modele te vjetra).

Çmimi me kesh, vetëm gjysëm çmimi! (50%).


Shpërndaje: