Pedale Alumini S-Line

40 EUR


Kategoria
Aksesorë të brendshëm per Audi

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Pedale Alumini S-Line

jane te reja dhe bajn komplet per modelet, Audi A4 2013-2015, Audi A5 & Sportback 2012-2016, Audi Q5 2013-2016, kurse vetem pedalja e gazit dhe e frenimit bajn per krejt modelet, sepse vetem modeli ku mshtetet kama dallon


Shpërndaje: