Diizne per Pollo 1.2 Tdi 2012 dhe Opel Corsa 1.3 Cdti 2013

12 EUR


Kategoria
Pjesë të motorit per Volkswagen

Gjendja Vendi
E përdorur Mitrovicë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Diizne per Pollo 1.2 Tdi 2012 dhe Opel Corsa 1.3 Cdti 2013

Shiten diznet ne gjendje te rregullte

3 copa per WV POLLO 1.2 Tdi viti 2012
4 copa per OPEL CORSA 1.3 Cdti viti 2013

Shiten komplet por edhe ndaras

049128182


Shpërndaje: