Shes mbajse telefoni per veture!

8 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Shes mbajse telefoni per veture!

Shes mbajse per Telefon me mekanizem shum tfort dhe me qmim shum te lire vetem 8 euro !

Malli te vjen brenda 24 ore, pasi të keni bërë porosinë
Pagesa kryehet vetëm pas pranimit të mallit.
Ju lutem na kontaktoni në numrin e më poshtëm:
+37744767700


Shpërndaje: