Shes LED drita (Day Time) per te gjitha veturat!

13 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Shes LED drita (Day Time) per te gjitha veturat!

Shes Drita dekoruese (Day Time) per te gjitha vetuart, jane te metalta dhe shum te bukura!

Malli te vjen brenda 24 ore, pasi të keni bërë porosinë
Pagesa kryehet vetëm pas pranimit të mallit.
Ju lutem na kontaktoni në numrin e më poshtëm:
+37744767700


Shpërndaje: