Shes LED dekorative per te gjitha veturat !

7 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Shes LED dekorative per te gjitha veturat !

Shes LED dekorative shum te bukura dhe shum kualittive te pershtatshme per te gjitha veturat ja vlen me ja ngjit kerrit !

Malli te vjen brenda 24 ore, pasi të keni bërë porosinë
Pagesa kryehet vetëm pas pranimit të mallit.
Ju lutem na kontaktoni në numrin e më poshtëm:
+37744767700


Shpërndaje: