Shes zbukurues METALI per frena !

30 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Shes zbukurues METALI per frena !

Shes zbukures per fellne jan te METALTA dhe shum te qendrueshme, pamja e kerrit ndryshon 100%.
Sasia e LIMITUAR!

Malli te vjen brenda 24 ore, pasi të keni bërë porosinë
Pagesa kryehet vetëm pas pranimit të mallit.
Ju lutem na kontaktoni në numrin e më poshtëm:
+37744767700


Shpërndaje: