Shes Bluetooth OBD2 Scanner - u shit flm

20 EUR


Gjendja Vendi
E përdorur Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN

Rexha

  • Prishtinë

Shes Bluetooth OBD2 Scanner - u shit flm

Shes Bluetooth OBD2 Scanner i cili skanon/diagonsitifikon te gjitha veturat qe perkrahin protokolin OBD-II.
Une e kam provuar ne Citroen te vitit 2004 edhe me ka funksionu super!

Pajisja mundeson:
Leximin e problemeve ne veture, duke i shfaqur kodet me pershkrim
Fshirjen e kodeve problematike
Lexon dhe shfaqe: numrin e rrotullimeve per minut per motor, sasine e karburantit, temeraturen, shpejtesine, matjen e hargjimit te karburantit, presionin e karburantit etj etj

Bashke me pajisje vjen edhe programi EasyOBDII qe instalohet ne telefon mobil ku mundesh me i percjlle gjendjen e vetures.


Shpërndaje: