Tepiha per te gjitha llojet e veturave

30 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Tepiha per te gjitha llojet e veturave

Te BULI Auto Dekor mund të gjeni tepiha të prodhuara nga brendi Gledring me materialin më të qëndrueshëm në treg.

Shtrojat (tepihat) shiten me garancion dhe vijnë me aromë vanileje, dhe nuk lëshojnë erëra të pakëndshme!

Në lokalet tona mund të gjeni për shumicën e modeleve të veturave.

Produktet tona mund ti porositni Online, mbrenda 48 orëve i keni në shtëpi

Transporti në të gjitha qytetet e Kosovës kushton 2 Euro

044 181 113 Fushë Kosovë
049 181 113 Prishtinë

www.autodekorbuli.com


Shpërndaje: