GPS për të gjitha veturat, vjen me Aplikacion Mobil

45 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


GPS për të gjitha veturat, vjen me Aplikacion Mobil

Ofertë SPECIALE

GPS për veturën tuaj me cmimin më konkurues në treg !!!

Disa nga specifikat e paisjes së GPS janë:

- Tregon vendndodhjen e automjetit tuaj në kohë reale
- Ndalja e veturës nga largësia
- Shpejtësia që po e zhvillon automjeti
- Historia e lëvizjes së veturës etj

Të gjitha këto mundësi mund ti shihni direkt nga aplikacioni juaj mobil !!!

Cmimi i paisjes është 45 Euro
Montimi kushton 20 Euro

Montimi dhe konfigurimi kryhen mbrenda 40 minutave !

044 181 113 Fushë Kosovë
049 181 113 Prishtinë

www.autodekorbuli.com


Shpërndaje: