Bateri Maglite ndriquese per vendosje ne çelsa

5 EUR


Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Bateri Maglite ndriquese per vendosje ne çelsa

Bateri e vogel ndriquese per vendosje ne çelsa te kerrit.
Modeli: Maglite
Seria: Solitaire
Kohezgjatja e baterise: 1h45min (1 bateri AAA)
Fuqia: 37 lumena

Baterite jane origjinale te firmes se njohur Maglite dhe vijne ne ngjyra te ndryshme.
Se bashku me baterine vjen kutia, varesja e çelsave, nje bateri AAA dhe bateria ndriquese.

Na kontaktoni edhe per sasi me te medha.


Shpërndaje: