DADI BI

290 EUR
190 EUR

* Çmimi i negociueshëm
Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prizren

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


DADI BI

Autogas (LPG-TNG)Pjes-LOVATO, LANDIRENZO,AUTOGAS ITALIA, MIMGAS-LED DRITAT-KOZMETIKE-Dhe furnizime të tjera për të gjitha llojet e makinave-Vendos bashkëpunimi në Kosovë


Shpërndaje: