Auto Salloni ANDI

@autosalloniandi

Auto Salloni ANDI është një kompani e vogël, e cila merret me shitjen dhe blerjen e automjeteve në Kosovë. Salloni ynë është themeluar në vitin 2004, dhe asnjhere nuk u ndal, gjithmonë u munduam qe klintet tonë të jenë të kënaqur dhe kështu arritem sukses. Në Auto Sallonin ANDI mund ti gjeni veturat me çmimin më të volitshëm.​


+383 44 409 922
https://www.instagram.com/auto.salloni.andi/
Gjakovë

Anëtar prej 07/2020

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESIN