Si duhet ta postojmë një veturë për shitje?


Si duhet ta postojmë një veturë për shitje?

Postimi i shpalljes është shumë i thjeshtë dhe i shpejtë. Ndiqni hapat së bashku me fotot në vijim dhe ju do ta shpallni veturën tuaj për shitje.

Për të postuar shpalljen, fillimisht ju duhet te kyceni. Për tu kycur në veturaneshitje.com përcjellni fotot si më poshtë:

Klikoni në menun në anën e djathtë lartë (shih në foton poshtë shigjetën e kuqe)

Veturaneshitje ballina

Klikoni në linkun Kycuni (shih foton më poshtë ku është shigjeta e kuqe)

Kycja ose login

Kycuni përmes Facebook (duke klikuar në butonin e kaltër ku është shigjeta e kuqe) ose regjistrohuni duke klikuar ne butonin Regjistrohuni këtu

Kycu ose login permes Facebook

Lidhuni me Facebook (klikoni në butonin e kaltër Continue)

Continue to veturaneshitje

Kycja është bërë me sukses (vazhdojmë me postimin e shpalljes duke klikuar në menun tek shigjeta e kuqe)

Hamburger menu

Klikoni në Shpall veturë (shih me poshtë shigjetën e kuqe)

Shpall vetura per shitje

Shkruani të dhënat e shpalljes

Detajet e shpalljes

Shkruani Titullin dhe zgjedhni Marken, Modelin, Vitin, Llojin

Detajet e shpalljes

Vazhdoni duke zgjedhur Gjendjen; specifikoni nëse vetura është e Doganuar dhe Regjistruar; shkruani Kilometrazhin dhe Kubikazhin si numër; shkruani Përshkrimin;

Nese dëshironi që cmimi të jetë sipas marrveshjes, atëhere te cmimi shkruani 0

Detajet e shpalljes

Shkruani cmimin e shitjes dhe kontaktin tuaj (numrin e telefonit dhe te Viber)

Për ti shtuar të dhënat tjera për siguri dhe extra, klikoni si më poshtë tek shigjeta e kuqe

Cmimi i shpalljes

Vetura extra

Shtoni fotot e veturës (klikoni Fotot e veturës si ne foton e mëposhtme)

Si ti shtoni fotot e vetures

Si ti shtoni fotot e vetures

Fshini ose ndryshoni fotot e veturës

Fotot e vetures

Postoni shpalljen duke klikuar në butonin Posto veturën

Postoni veturen ne veturaneshitje.com

Vetura juaj është postuar

Vetura e postuar ne veturaneshitje.com

Detajet e vetures se postuar ne veturaneshitje.com

Ndryshoni ose freskoni shpalljen

Nëse dëshironi ti ndryshoni të dhënat e veturës, atëhere klikoni si më poshtë në butonin NDRYSHO SHPALLJEN pastaj ndryshoni dhe shpallni prap veturën. Kësisoji do të freskohet edhe shpallja dhe vetura juaj do të dalë e para në liste

Ndryshoni shpalljen ne veturaneshitje.com

Nese keni probleme me shpallje, mos hezitoni te na kontaktoni në Viber: +383 49 179 501

Shpërndaje:

Veturat në shitje