2018 Skoda Karoq, zëvendesimi i Skoda Yeti


2018 Skoda Karoq, zëvendesimi i Skoda Yeti

Marka e njohur e veturave Skoda lansuar modelin Karoq i cili duket të jetë një zëvendësim i modelit Yeti, edhe pse kompania këtë model e llogaritë si linjë të dedikuar.

Momentalisht modeli Karoq vjen në dy variante - Ambition dhe Style. Çmimet fillojnë nga 24,300EUR, çmim i cili nuk është i lirë për një veturë që 'ngreh me të parat' dhe që ka një motor 1-litërsh. Mirëpo, për shkak se kërkesa për llojin e veturave "Crossover" është në rritje, Skoda mendon se do tja del mirë me shitjet e këtij modeli.

Nëse i shtoni edhe 4,000 EUR extra, ju mund ta merrni Karoq me 150HP 1.5-litërshe TSI dhe me 7 shpejtësi DSG.

Shpërndaje: