Volkswagen Golf VII
Naftë Automa 2014 2000 cm³ Gjakovë
Volkswagen Arteon
Naftë Automa 2019 2000 cm³ Gjakovë
22,800 EUR
Volkswagen Golf VIII
Naftë Automa 2020 2000 cm³ Prishtinë
16,999 EUR
Opel Grandland (X)
Naftë Tiptro 2018 1600 cm³ Prishtinë
Opel Insignia
Naftë Automa 2014 2000 cm³ Gjakovë

Auto pjesë më të reja

Shpalljet e reja nga auto pjesët
290 EUR
Aksesorë të brendshëm

55 EUR
Aksesorë të jashtëm

160 EUR
Aksesorë të jashtëm

123 EUR
Aksesorë të jashtëm

123 EUR
Aksesorë të jashtëm

200 EUR
Aksesorë të jashtëm

320 EUR
Goma dhe Fellne

Pjesë të tjera

Shtyp këtu për më shumë auto pjesë

Moto pjesë më të reja

Shpalljet e reja nga moto pjesët
100 EUR
Aksesorë të jashtëm

Shtyp këtu për më shumë moto pjesë

Vetura më të reja

Shpalljet e reja nga veturat
25,500 EUR
Audi A6
Naftë Automa 2019 3000 cm³ Rahovec
Audi A6
Naftë Automa 2012 3000 cm³ Pejë
13,000 EUR
Hyundai Tucson
Naftë Automa 2017 2085 cm³ Gjakovë
6,900 EUR
Volkswagen T5 Transporter
Naftë Manual 2007 1900 cm³ Prishtinë
Skoda Rapid
Naftë Manual 2014 1600 cm³ Ferizaj
21,000 EUR
Audi A4
Naftë Automa 2020 2000 cm³ Gjakovë
12,900 EUR
Volkswagen Caddy
Naftë Manual 2017 2000 cm³ Prishtinë
Shtyp këtu për më shumë vetura

Motora më të reja

Shpalljet e reja nga motorat
920 EUR
Aeon Aero
Tjetër Automa 2024 - Prishtinë
2,600 EUR
Yamaha X-Max 250
Benzin Automa 2010 250 cm³ Gjilan
2,000 EUR
Yamaha X-Max 250
Benzin Automa 2007 250 cm³ Gjilan
7,000 EUR
CF Moto CForce 1000
Benzin Automa 2022 1000 cm³ Suharekë
7,700 EUR
Segway Snarler 600
Benzin Automa 2023 570 cm³ Prishtinë
7,650 EUR
Vespa GTS Super Tech 300
Benzin Automa 2023 300 cm³ Prishtinë
Linhai 420
Benzin Automa 2023 420 cm³ Ferizaj
Shtyp këtu për më shumë motora