DIELLONI RENT A CAR

@diellonirentacar

Rent A Car DIELLONI ,ofron vetura me qera ,ne operojm nga viti 2008. Prioriteti yne eshte komoditeti dhe cilesia Jemi kompani qe ofrojme zgjedhje te panumerta dhe sherbime korrekte . Ne besojm qe te gjith klijentet tane meritojne standardet e pakrahasueshme qe ne ofrojme.


044 777 080
https://www.facebook.com/rentacardielloniprishtine
Prishtinë

Anëtar prej 09/2019

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESINNuk ka oferta te postuara nga ky autobiznes