Kostandin Group

@kostandingroup

Autosallon automjeteve me 0 KM dhe mjete te perdorura.
Servis per automjetet Volkswagen Group. (Audi, Volkswasgen, Skoda & Seat)
Pjese kembimi originale. (Volkswagen Parts)
Sisteme kompjuterike ETKA & ODIS.


+355 67 43 29 518
Shkodër

Anëtar prej 02/2020

Dëshironi ta regjistroni biznesin?
REGJISTRO BIZNESIN