Volkswagen vendos ta ndryshojë logon e R Line


Volkswagen vendos ta ndryshojë logon e R Line

Si duket Volkswagen është duke e ndjekur trendin e brendeve tjera dhe ka vendosur që ta ribrendojë logon e R - Line. Klasikja që e shihni në fotografi nuk do të jetë më prezente në modelet e reja, nga tash logo që do ta shihni është kjo më poshtë.Logo e vjeter


Logoja e re

Shpërndaje:

Veturat në shitje