Nesër mbahen garat Drag Race në Sllatinë


Nesër mbahen garat Drag Race në Sllatinë

Nesër duke filluar nga Ora 09:00 në pistën e vjetër të Aeroportit në Sllatinë, do të mbahen garat Drag Race.Këto gara organizohen nga Federata e Autosporteve të Kosovës dhe përcillen nga një numër i madh i shikuesëve. Si zakonisht garat Drag Race organizohen në një pistë 402 Metra të gjatë, dhe fituesi zgjedhet në bazë të kohës që e përshkon pistën. Kategoritë janë nga 15 sekonda e më shpejtë, vlen të ceket se vetura që ka rekord në vendin tonë është e Skender Poterës Audi S2 që distancën prej 402 metrav e ka kaluar per 7.9 sekonda. Vetura në shitje do të jetë prezente në këtë event dhe do t`ju sjellim fotografitë nga vendi i ngjarjes.

Të gjitha të drejtat e rezervuara nga www.veturaneshitje.com

Shpërndaje:

Veturat në shitje