shes fellne 15 sh me goma te reja

180 EUR


Kategoria
Goma dhe Fellne per Mercedes-Benz

Gjendja Vendi
E përdorur Prizren

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


shes fellne 15 sh me goma te reja

gomat jan perdorura 3 muj reja jan cmimi komplet 180 ero
vetem gomat 100 ero


Shpërndaje: