Goma Pirelli 225/40//18

599 EUR


Kategoria
Goma dhe Fellne per Tjetër

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Goma Pirelli 225/40//18

Goma Pirelli, të sjellura nga Gjermania. Viti i prodhimit tetor 2020. Klasi i parë.
4 copë 599Euro.


Shpërndaje: