Goma 225/45 R 17 Michelin dhe fellne.

350 EUR
280 EUR


Kategoria
Goma dhe Fellne per Audi

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Goma 225/45 R 17 Michelin dhe fellne.

Goma 225/45 R 17 Michelin dhe fellne.Gomat dhe fellnet janë të reja të paperdorura.


Shpërndaje: