Diagnoze Univerzale per te gjitha veturat dhe per VW

199 EUR


Kategoria
Pajisje diagnostifikimi dhe GPS per Tjetër

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Diagnoze Univerzale per te gjitha veturat dhe per VW

Diagnoz univerzale per vetura dhe kamionat deri ne vitin 2015.
Mundeson leximin e gabimeve,fshirjen e gabimeve,leximin e senzorve te (turbines,dizneve,Frenave ABS e shum tjera).Fikjen e ditave te airbag-ve,SRS,ABS apo te motorrit.
Diagnoza mundeson edhe kodimin/programimin e dizneve apo bosch pumpes,kodimin e drivatve automatik,regjenrimin e Diesel Partikel Filter-it,kthimin e frenave mbrapa e shum tjera.


Diagnoz per te gjitha veturat VW,
Me kete diagnoz ju mund te lexoni te gjitha gabimet te cilat ndodhen ne veture, mund te testoni cdo pjese elektronike, mund te kodoni te gjitha qfar ua lejon vetura, mund te kodoni dritat te dhezen ne menyre automatike, mund te regjeneroni (dizel partik filterin) mund te lexoni kilometrat e sakta ne veture, dhe mund te kryeni servisimin.


Shpërndaje: