Fellne 16 me goma vere,

180 EUR


Kategoria
Goma dhe Fellne per Seat

Gjendja Vendi
E përdorur Pejë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Fellne 16 me goma vere,

Fellne 16 me goma vere per seat
205/55/16 jan shumë te ruajtura


Shpërndaje: