Common Rail Injector Nozzle 0 433 171 699

26 EUR


Kategoria
Goma dhe Fellne per Borgward

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Common Rail Injector Nozzle 0 433 171 699

Common Rail Injector Nozzle 0 433 171 699
Item Name(EH)
#Fuel Injector Nozzle Set#
#fuel nozzle suppliers#
#fit for fuel pump nozzle bosch#
#High Pressure Fuel Nozzle #
#Hole-type nozzles#
#injector nozzle 4jb1#
China Lutong Fuel Systems business enables engines to meet increasing emissions requirements while maximizing fuel economy and performance.China Lutong has been manufacturing fuel system components since 1992. The main components of the fuel system include Head Rotor for VE pump, CAV DPA/ DPS/DP200 pump & Yanmar Diesel Engine, injector Nozzle, Plunger And Barrel, Delivery Valves in Fuel Inject. Controls & Parts.
nicole(at)china-lutong (dot) net
Wha/tsa/pp:+86133/8690/1375
[email protected]


Shpërndaje: