Chip Tuning

39 EUR


Kategoria
Pajisje diagnostifikimi dhe GPS per Audi

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Chip Tuning

Chip tuning zvoglon hargjimet -15%+37745690069 Golf 3 1.9 TDI 35€ Golf 4 1.9 TDI 40€ Golf 4 1.9 TDI PD 40€ Golf 5 1.9 TDI 45€ me partikellfilter 80€ Golf 5 2.0 SDI 40€ Golf 5 2.0 TDI 50€ me partikellfilter 100€ Golf 6 2.0 TDI 150€ Passat 1.9 TDI 45€ Passat 1.9 TDI PD 45€ passat 1.9 TDI 3c 50€ me partikellfilter 80€ Passat 2.0 TDI 59€ me partikellfilter 100€ Audi A3 1.9 49€ Audi A4 1.9 49€ Audi A6 1.9 49€ TDI Audi A6 2.0 . 100€ Audi 3.0 200€ Transporti gratis ne gjithe republiken e KOSOVES


Shpërndaje: