LLANJAKU I MBRENSHUM I KLIMES SMART FORTWO

*Çmimi me marrëveshje


Kategoria
Sistem ngrohje dhe ftohje per Smart

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


LLANJAKU I MBRENSHUM I KLIMES SMART FORTWO

LANJAK I MBRENSHUM I KLIMES SMART FORTWO 450

INFO 044164141


TE GJITHA QFAR JU DUHEN PER MERCEDES EDHE SMART I GJENI EK NE ALI MERCEDESI


http://www.alimercedesi.com/


https://www.facebook.com/Ali.mercedes.benz.smart/


Shpërndaje: