Shes 4 bandasha 16 coll per golf 4 bora audi a3 shkoda

80 EUR


Kategoria
Goma dhe Fellne per Volkswagen

Gjendja Vendi
E përdorur Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Shes 4 bandasha 16 coll per golf 4 bora audi a3 shkoda

Shes 4 bandasha 16 coll per golf 4 pacifik bora audi a viti i prodhimit 1998 1999 dhe i bajn edhe shkodes 1999 2001 dhe 2014 octavios


Shpërndaje: