DISQE ME GOMA AUDI R8 R 18

550 EUR


Kategoria
Goma dhe Fellne per Audi

Gjendja Vendi
E përdorur Fier

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


DISQE ME GOMA AUDI R8 R 18

SHESE 4 DISQE AUDI R8 NE NUMER 18.MODEL 2017.JANE PER AIDI A3.A4.A5.A6A7.A8.GOLF 6.7.PASSAT.2 TE GJERE 2 TE NGUSHTE.2 JANE 2
235.40.18...2 jane 245.40.18..GOMAT JANE 70 % TE VITIT 2015


Shpërndaje: