Shes 4 Goma me bandashe 14-tsh per Passat 2 dhe Golf 3

60 EUR


Kategoria
Goma dhe Fellne per Volkswagen

Gjendja Vendi
E përdorur Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


Shes 4 Goma me bandashe 14-tsh per Passat 2 dhe Golf 3

Shes 4 Goma me bandashe 14-tsh per Passat 2 dhe Golf 3


Shpërndaje: