4 goma te reja continentall per a class mercedes.

190 EUR

* Çmimi i negociueshëm
Kategoria
Goma dhe Fellne per Mercedes-Benz

Gjendja Vendi
E re (pa përdorur) Prishtinë

Dëshironi të shisni një autopjesë?
REGJISTRO SHPALLJEN


4 goma te reja continentall per a class mercedes.

Shes 4 goma continentall. Jane shume pak te perdorura. Shiqo fotot me kujdes.


Shpërndaje: