Vw Buba e bërë nga druri


Vw Buba e bërë nga druri

Pensioneri nga Bosnia e ka bërë Volkswagen Buba(beetle).  Momir Bojic, 71 vjeçar, e ndertoi këtë veturë nga më shumë se 50,000 pjesë të lisit. Momir punoi në ndërtimin e makines me pasion dhe dashuri për më shumë se 2 vite.  E gjitha makina është e veshur nga copëza të drurit, fellnet, timoni, pjesa e brendshme e maknies, pasqyret , radio.

Shpërndaje:

Veturat në shitje