Si ta freskojme veturën pas qëndrimit në diell?


Si ta freskojme veturën pas qëndrimit në diell?

Në ditët e verës shpesh na bie që veturën ta parkojmë në ndonjë vend ku është shumë nxehtë, dhe nxehtësia brenda veturës është e paprëballueshme. Këtu keni një metodë të thjeshtë të freskimit të veturës me 2 hapa të thjeshtë.

 

 

 

 

Hapi 1:
hapeni xhamin e njërës derë, cilës të dëshironi ju.

Hapi 2:
derërn tjetër hapeni dhe mbylleni disa herë në mënyrë të njejtë.

Pasi të futeni në veturë do vëreni se ajo u freskua.

 

Shpërndaje:

Veturat në shitje