Tre këshilla para se ta shpallni veturën tuaj


Tre këshilla para se ta shpallni veturën tuaj

Para se ta shpallni veturen tuaj, përcillni këto tre këshilla:

Çmimi - mundohuni të vendosni çmimin e duhur, pra mos u mundoni të shkoni shumë poshtë ose lartë. Zakonisht veturat që kanë çmime pranojnë më së shumti oferta. Por nëse nuk keni ide çfarë çmimi ti vendosni pyetni shoqërinë ose kërkoni për vetura të ngjashme dhe krahasoni çmimet. Gjithashtu, mund të kontaktoni me autosallone për t'i pyetur se sa mund të kushtoj një veturë sikur ajo që dëshironi ta shisni. Listen a autosalloneve mund ta gjeni këtu http://www.veturaneshitje.com/Biznese?Category=Auto+Sallon&City=

Përshkrimi – vizitorët zakonisht i kontaktojnë më shpesh shitësit që i përshkruajnë mirë veturat. Të paktën mundohuni të vendosni të dhënat rreth gjendjes teknike, kilometrazhit, madhësisë së motori dhe sigurisë dhe komoditetit. Gjithashtu shënoni nëse vjen diçka tjetër shtesë me veturë.

Fotot – nëse nuk vendosni foto gjasat janë të vogla për t’ju kontaktuar dikush. Prandaj mundohuni që:

  1. Ta pastroni mirë veturën para se ta fotografoni;
  2. Fotografoni diku ku ka ndriçim të mirë;
  3. Fotografojeni minimum një herë përpara, një anash, një prapa dhe një brenda;
  4. Gjithmonë fotografoni horizontalisht

Për të filluar, regjistrohuni ose kyçuni përmes këtij linku http://www.veturaneshitje.com/Account/Login
pastaj shpallni veturën tuaj këtu http://www.veturaneshitje.com/Vetura/Regjistro

Suksese

Shpërndaje:

Veturat në shitje