Njeriu që posedon 5.500 Mustang


Njeriu që posedon 5.500 Mustang

delbert Engler është një fanatik i Mustangut, i cili ka një garazh të stërmadh me mustangë të ndryshëm, disa janë të vërtetë e disa lodra dhe po t’i numërosh së bashku janë 5.500 modele të mustangut.

Ai pretendon se është koleksionisti më i madh në botë i Mustangut.

Për më shumë shikoni videon e koleksionit mahnitës të Engler. /Koha

video:

https://www.youtube.com/watch?v=ABw1FK4Pw58

Shpërndaje:

Veturat në shitje