Këto ishin veturat më të shëmtuara të vitit


Këto ishin veturat më të shëmtuara të vitit

Në shumë organizime për automobilizëm që u mbajtën në vitin 2014, përpos veturave të pëlqyera dhe atyre befasuese, nuk kanë munguar as ato që njerëzit menjëherë i kanë vënë titullin “të shëmtuara”.

Më poshtë ju sjellim tri veturat që për vitin që po lëmë pas po cilësohen si ndër më të shëmtuarat, raporton USA Today.

Toyota i-Road

Vetura e re e Toyotas është cilësuar si veturë “joshërbyese” për shkak se ajo brenda mund të akomodojë vetëm një person. Madhësia e vogël e saj ka bërë që njerëzit të nisin shakatë se “me të nuk mund të bartësh as gjëra ushqimore”.

Honda N-Box Slash

Kjo makinë që ka formën katrore në Japoni ka pasur sukses të madh. Rrotat dhe motori i vogël që bartin një makinë me hapësirë të madhe e ka shndërruar këtë veturë ndër më të famshmet. Mirëpo, dizajni nuk ishte i qëlluar.

Renault KWID

Vetura franceze që u krijua nga Nissani u shpalos në Delhi në Indi, por cilësohet si veturë e krijuar “gabimisht”, sepse ajo si veçori për t’u përmendur ka vetëm mundësinë e lansimit të dronit. Këtë Renault KWID e ka krijuar për shoferët që në rast të rrugëve të bllokuara të lansojë dronin nga tavani i veturës për të parë rrugë të ngushta për t’i mundësuar të lëvizin më shpejtë. /Koha

Shpërndaje:

Veturat në shitje